Feed

Notificaties

Inbox

Trainingen

Profiel

Processing

Community Rondleiding

Leuk deze community, maar hoe werkt het precies? In deze videoreeks neem ik je stap voor stap mee zodat je je weg een beetje gaat vinden en begrijpt hoe je alle functies kan gebruiken.

0%

Weekplanner: Van Dromen naar doen

Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet. Laat je inspireren en activeren om van de droom-stand naar de doe-stand te gaan. Je droom belangrijk te maken. Te besluiten dat het je simpelweg gaat lukken. Leg de planner in het zicht zodat je steeds herinnerd wordt aan je mooie plannen besluit dat je het gewoon gaat DOEN! Heb je de weekplanner nog niet? Koop deze via: www.ideesonline.nl/weekplanner

0%

Online programma: Bouw je bedrijf rondom jouw leven

Je hebt alles in je om een uniek bedrijf neer te zetten. Met de video's en werkboeken ontdek je stap voor stap wat jij in je ondernemerskern hebt , wat je missie is, je doelgroep, diensten en verdienmodel.

0%

Maak jouw ondernemersplannen voor het tweede half jaar

Na een half jaar is het fijn om je plannen aan te scherpen: waar wilde je dit jaar naar toe werken, wat ben je nu allemaal aan het doen én waar wil je komende maanden op focussen? Even checken!

0%

Maak jouw ondernemersplannen voor het nieuwe jaar

Aan het eind van het jaar is het fijn om terug te blikken: wat heb je allemaal (wél) gedaan? Én leuk om nieuwe plannen te maken voor het nieuwe jaar! Yeah! Doe je mee?

0%

Starten met ondernemen

De afgelopen tijd heb ik heel veel vragen gekregen over het starten met ondernemen. Albert Koerts (Kamer van Koophandel) geeft antwoord op alle vragen.

0%

Sociale media

Haal meer uit social media. Leer hoe je een professioneel account maakt, het actief in kunt zetten, kunt adverteren, welke tools handig zijn en welke tips & tricks je kunt gebruiken.

0%

Ondernemen

In deze serie video's neem ik je mee in mijn week alleen weg. Dat doe ik elk kwartaal om tot mezelf te komen, van moeten naar willen te gaan, de rust terug te krijgen en daarmee ruimte te creëren voor mooie inzichten en ontwikkelingen.

0%

Student(ondernemers)

Deze training is speciaal ontwikkelt voor het team van de Social Media Community, om je stap voor stap op weg te helpen in de community en wat je gaat bijdragen.

0%

Yoga voor ondernemers

Yoga en ondernemerschap? Het klinkt als een gekke combinatie, maar als je het mij vraagt is het een hele goeie mix. Het heeft mij veel gebracht. Karlijn van de Yogahoeve neemt je aan de hand mee zodat jij ook het voordeel ervan kan ervaren.

0%

Facebook trainingen

Haal meer uit Facebook. Leer hoe je een professioneel account maakt, het actief in kunt zetten, kunt adverteren, welke tools handig zijn en welke tips & tricks je kunt gebruiken.

0%

LinkedIn Trainingen

Haal meer uit LinkedIn. Leer hoe je een professioneel account maakt, het actief in kunt zetten, kunt adverteren, welke tools handig zijn en welke tips & tricks je kunt gebruiken.

0%

Instagram Trainingen

Haal meer uit Instagram. Leer hoe je een professioneel account maakt, het actief in kunt zetten, kunt adverteren, welke tools handig zijn en welke tips & tricks je kunt gebruiken.

0%

Whatsapp Trainingen

Haal meer uit Whatsapp. Leer hoe je een professioneel account maakt, het actief in kunt zetten, kunt adverteren, welke tools handig zijn en welke tips & tricks je kunt gebruiken.

0%

Pinterest Trainingen

Haal meer uit Pinterest. Leer hoe je een professioneel account maakt, het actief in kunt zetten, kunt adverteren, welke tools handig zijn en welke tips & tricks je kunt gebruiken.

0%

Twitter Trainingen

Haal meer uit Twitter. Leer hoe je een professioneel account maakt, het actief in kunt zetten, kunt adverteren, welke tools handig zijn en welke tips & tricks je kunt gebruiken.

0%

YouTube Trainingen

Haal meer uit YouTube. Leer hoe je een professioneel account maakt, het actief in kunt zetten, kunt adverteren, welke tools handig zijn en welke tips & tricks je kunt gebruiken.

0%

Snapchat Trainingen

Haal meer uit Snapchat. Leer hoe je een professioneel account maakt, het actief in kunt zetten, kunt adverteren, welke tools handig zijn en welke tips & tricks je kunt gebruiken.

0%

Mailchimp Training

Haal meer uit Mailchimp. Leer hoe je een professioneel account maakt, het actief in kunt zetten, kunt adverteren, welke tools handig zijn en welke tips & tricks je kunt gebruiken.

0%